PetBaja Vet

Eläinlääkäri Nadezhda Bauzhes

Puhelin 0406822103

Ruunikkokatu 1

20380 TURKU

MA - PE  9 - 17

ELÄINLÄÄKÄRI

Pieneläinvastaanotto tarjoaa eläinlääkäripalveluita lähinnä koirille ja kissoille. Vastaanotto tarjoaa perusterveydenhoitoa ja tutkimuksia, ennaltaehkäisevää terveydenhoitoa, sekä hammashoitoja.

Eläinlääkäri Nadezhda Bauzhes


Tietoja minusta - olen valmistunut eläinlääkäriksi 2002 Moskovan Yliopistosta, muuttanut Suomeen 2015 ja suorittanut eläinlääkäriksi laillistumisen Suomeen (Helsingin Yliopistossa, valmistunut 2019). 


Olen työskennellyt Moskovassa lähes 12 vuotta pieneläinlääkärinä klinikalla ja sairaalan puolella, yleiseläinlääkärinä ja kuntoutuslääkärinä sairaalapotilaille (leikkauspotilaille ja vakavasti sairaille potilaille).


Kiinnostunut ja perehtynyt lisääntymistieteisiin koiralla ja kissalla. Esimerkiksi hedelmättömyys, optimaalisen astutusajan määrittäminen ja kokemus synnytykseen liittyvästä tuesta.


Olen kasvattanut ja esittänyt näyttelyissä koiria ympäri Eurooppaa ja Venäjää noin 25 vuoden ajan. Kotona meillä asuu tällä hetkellä muutamia Griffoneita, Bichon Friseitä ja kaksi kissaa (Maine Coon ja Thai kissa).


Kasvatan kennelnimellä Iz Mitkov Ekateriny. 


Puhun suomea, venäjää ja englantia. 


Я говорю на финском и русском языках.


Copyright © All Rights Reserved

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksy